gratis onlineMiniTraining particulieren

 

1 op 1 Counseling of Coaching

“Als je iets doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.”

Waar wil jij mee aan de slag?

Wil je intensief 1 op 1 begeleid worden? Dat kan. Aan de hand van jouw persoonlijke hulpvraag gaan we aan de slag en kun je in een aantal sessies d.m.v. inzichten en ervaringsoefeningen helder krijgen wat jouw Mentale VeerKRACHT thema is en ben je in staat om tijd en ruimte te maken voor de dingen die er voor jou toe doen. Je krijgt inzicht in je eigen denken, voelen en handelen waardoor je meer stabiliteit, rust en zelfvertrouwen krijgt. Je kunt Mentaal VeerKRACHTiger meeveren en meebewegen met de veranderingen die op je pad komen.

De counseling en coaching van InnerManagement is erop gericht dat je via inzicht en bewustwording zelf de verandering in gang zet die goed voor je is. Verandering of acceptatie, vanuit het inzicht ‘wat wil ik’. Counseling en coaching zijn twee verschillende aanpakken die InnerManagement beide toepast. Ze wisselen elkaar af en versterken elkaar.

Counseling is een stuk diepgaander dan coaching. In een aantal sessies ga je dieper in op bijvoorbeeld gedragspatronen, (onbewuste) angsten of emotionele problemen die je in de weg staan. Via inzicht in je gedachten, gevoelens en gedrag ben je in staat op zoek te gaan naar mogelijkheden die je helpen weer in balans te komen.

Coaching is praktischer van aard. Het is geen therapie, maar een aanpak die je helpt bij het doormaken van een verandering, bij het maken van keuzes en het vormgeven van je toekomst.   

Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken waar jij aan wilt werken en hoe we dat samen kunnen doen!

info@innermanagement.nl/06-34793232

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232