De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Het garandeert echter niet dat de informatie op de website up tot date, volledig of helemaal juist zal zijn. InnerManagement kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website of voor enige onjuistheid in de verstrekte informatie.

InnerManagement aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik of onvolledigheid van de informatie op deze internetsite en/of pagina's. Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan verzoeken wij u om dit aan ons kenbaar te maken via de knop 'Contact' in het hoofdmenu.

InnerManagement kan ten alle tijden verbeteringen en/of wijzigingen aanbrengen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties of instellingen. Vanuit diverse sites worden links gelegd naar deze website. InnerManagement is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd. U bent als enige verantwoordelijk voor uw beslissing over het gebruik dat u ervan maakt.

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232