Op het moment van de balans kwijt zijn zowel privé als in het werk werd ik geraakt door die ene zin op de site van Inner Management.

Door het ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf.

Door onze gesprekken, opdrachten, jouw luisterend oor, tips en adviezen is het me gelukt me te ontdoen van al dat moeten en mijn balans weer terug te vinden. Voel me vele malen lichter/relaxter, d.w.z. ben nu beter in staat om keuzes te maken die goed voor mij zijn en goed voelen.

Dankjewel Inge!!

Estelle, Heythuysen

 


 

Een half jaar geleden ben ik voor het eerst bij Inge gekomen. Mijn zoektocht naar mezelf.

In onderstaande woorden wil ik mijn dank laten blijken aan mijn counselor en coach:

Vrij van angst in mijn eigen lichaam. Als ik mezelf open stel voor meer kracht, wordt meer van de oude angst naar de oppervlakte gestuwd en losgelaten. In mijn proces ervoer ik afwisselend kracht en angst. Geleidelijk aan vormt zich een stevige basis van vertrouwen in mezelf. Hoe meer licht ik in mezelf toe laat, des te stralender wordt de wereld waarin ik leef.

Ik hoef alleen maar mezelf te zijn zoals ik ben, het mengsel van verlicht bewustzijn en menselijke beperkingen dat ik in me heb, te accepteren.

Door deze zelfacceptatie vind ik een diepe rust en vooral liefde voor mezelf.

Inge, dank je wel.

Yolanda, Roggel

 


 

Tijdens de start van mijn stage heeft Inge mij begeleid. Ik heb die begeleiding als heel prettig ervaren. Al snel kreeg ik het gevoel dat ik met alle vragen bij Inge terecht kon. Inge is rustig, luistert en signaleert. Door de gesprekken voelde ik me gesteund. Tevens hield Inge me een spiegel voor.

Doordat ik me veilig voelde in het contact met Inge kon ik naar mezelf kijken en ontdekken welke ontwikkelingspunten er liggen. Hierdoor kreeg ik inzichten, waarmee ik verder kon.

Wenda Wibbens

 


 

Inge stond met een professioneel, luisterend oor en een brede, objectieve blik klaar om naar me te luisteren en kijken. Ik kreeg passende informatie en werd 'aan het werk gezet' met actieve doe- en denkopdrachten. Helemaal mijn stijl. Zo liet ze me mijn eigen kracht ontdekken en mijn hulpvraag 'zelf' oplossen.

Inge, bedankt!

Anoniem, Heythuysen

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232