gratis onlineMiniTraining particulieren

 

Hoe kun je het beste je batterij weer opladen?

blog batterij

Zit je er even doorheen? Voelt het alsof je geleefd wordt en jouw batterij niet meer voldoende opgeladen is? Heb je het helemaal gehad en wil je een gelukkiger leven waarin jij regisseur bent van je levensgeluk en werkplezier? Lees dan snel verder.

 

Goede voornemens, 6 tips waarmee het wel lukt!

 Goede voornemens6 tips waarmee het wel lukt

 

 

 

 

Het is bijna weer zover, dan luiden we nieuwe jaar in. Voor velen van ons gaat de jaarwisseling niet alleen gepaard met oliebollen, champagne en vuurwerk. We maken vaak een aantal goede voornemens. Hiermee starten we al in de maand december, een tijd van de bezinning, mijmering, terugkijken en ook alweer vooruit kijken naar het nieuwe jaar.

 

De kracht van ont-moeten

1

 

 

 

 

We hebben vaak het gevoel dat er van alles moet en dat kan stress geven. Zeker zo tegen het einde van het jaar. Je maakt als het ware de balans op van het afgelopen jaar en denkt alweer aan de plannen en goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook op andere tijden van het jaar kun je veel last hebben van de druk die je voelt als je dingen moet van jezelf of van anderen.

De vicieuze cirkel

the sameold

 

Denk jij ook wel eens, waarom overkomt mij dit? Vind je ook dat het leven soms oneerlijk is? Voel jij je soms ontredderd en weet je niet meer wat te doen? Je voelt steeds weer opnieuw diezelfde angst,  ongeremdheid, zware gedachten, emoties, of gevoelens. Je vervalt steeds weer in oude patronen die er voor zorgen dat niet leeft zoals je zou willen leven.

Een paar weken geleden las ik een prachtig gedicht. Het gedicht ging over anders leren kijken, denken, geloven en doen en dus over het doorbreken van patronen.

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232