gratis onlineMiniTraining particulieren

 

Voor ondernemende vrouwen die tijd en energie te kort komen voor alles wat ze willen en moeten doen.

Ondernemende vrouwen zijn hardwerkende, toegankelijke, warme vrouwen die heel erg geïnteresseerd en betrokken zijn bij hun familie, vrienden, patiënten, organisatie, collega’s of werknemers. Naast de zorg voor anderen vind je het ook prettig om tijd voor je zelf te hebben,  iets nieuws te leren, creatief te zijn en jezelf te ontwikkelen en te groeien.  Je zou willen dat er veel meer uren in een dag zitten om dit allemaal te kunnen doen. Je hebt eigenlijk alles in huis – levenservaring, passie en wijsheid – om het beste uit je leven te halen.  En toch ben je die overtuiging soms kwijt en leid je niet het leven dat je graag wilt. Je beseft dat het leven aan je voorbij vliegt.  Je bent vaak druk bezig met de dingen die ‘moeten’. Met allerlei regels die jij jezelf oplegt of die jou worden opgelegd door je omgeving. Je mist de Mentale VeerKRACHT om mee te veren en mee te bewegen met de veranderingen die je (werk)omgeving van je vraagt. Je bent vergeten wat je echt belangrijk vindt.

Heb je ook geregeld dat gevoel, dan herken je misschien ook het volgende:

  • Het gevoel nooit genoeg tijd te hebben. Je voelt je onrustig, ontevreden over hoe het allemaal gaat.
  • Een hoge werkdruk en het idee dat je werk nooit af is en thuis moet ook nog zoveel.
  • De eeuwige strijd tussen werk en thuis.
  • Het gevoel dat er eigenlijk helemaal geen ruimte voor jezelf is.
  • Altijd alles goed willen doen en voortdurend het gevoel tekort te schieten als professional, partner, moeder, dochter en vriendin.
  • De toenemende aandacht voor regels, checklijsten en invullijsten in plaats voor mensen.
  • De twijfel of dit nu is.

Je twijfelt aan alles en weet niet meer wat je nu echt wilt… Je wilt rust in je hoofd, maar weet niet goed hoe je dit voor jezelf kunt creëren… Iedereen wil iets van je, maar wie vraagt er nu eens wat jij wilt? Je merkt dat er iets mis is en dat gaat over jou…

Mocht je je hierin herkennen, dan ben je niet alleen.

Veel van mijn cliënten zijn heel goed in het zorgen voor anderen, maar vergeten zichzelf daarbij. Ze zijn streng voor zichzelf. Dat veroorzaakt onrust, onvrede en angst. Angst om een grote fout te maken. Angst om geen goede moeder te zijn. Angst om de verkeerde keuzes te hebben gemaakt. Angst om het niet vol te houden. Angst om hulp te vragen.

Ze vinden dat ze alles alleen moeten kunnen oplossen.

Dat hoeft niet!

Het kan anders……

Jij kunt ook leren hoe je wel tijd en ruimte maakt voor de dingen die er toe doen, die jij belangrijk vindt. Dingen die jij nodig hebt om goed te functioneren, zodat je een goede (zorg)professional, moeder, partner, dochter en vriendin bent. Je krijgt meer ruimte in hoofd, hart en handelen.

Je kunt ook leren hoe je minder streng kunt zijn voor jezelf en toch datgene kunt bereiken wat je wilt, zodat je minder stress en onrust voelt, met plezier je werk doet en geniet van het leven. Je krijgt inzicht in je energiesysteem; wat geeft je energie en wat niet.

Je kunt ook leren om keuzes te maken voor jezelf, zodat je lekker in je vel zit. Je leert wat ‘goed voor jezelf’ zorgen betekent, zodat je er helemaal kunt zijn voor de ander als dat nodig is.

Je kunt ook meer inzicht krijgen in het eigen denken, voelen en handelen, waardoor je meer stabiliteit, rust en zelfvertrouwen krijgt.

Je kunt ook leren om Mentaal VeerKRACHTig te zijn, zodat je kunt meeveren en meebewegen met de veranderingen die op je pad komen en (weer) regisseur wordt van je eigen leven! Je leert beter omgaan met veranderingen.

Herken je dit en wil je ook Mentaal VeerKRACHTiger in het leven staan?

Dan is het de hoogste tijd om het heft in eigen hand te nemen en regisseur te worden van je eigen leven. Een leven waarin je kiest voor wat goed is voor jou!

Ik wil je graag begeleiden in dit traject.

Neem contact met me op om te kijken waar jij aan wilt werken en hoe we dat samen kunnen doen! info@innermanagement.nl / 06-34793232

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232