gratis onlineMiniTraining particulieren

 

Tarieven

 

Individuele Counseling en Coaching
Kennismakingsgesprek gratis (30 min)
Intake en Vervolggesprekken € 75,- (60 min)

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Mocht je verhinderd zijn, laat het dan tenminste 24 uur van tevoren weten!

Dat kan op tel. 06-34793232 of: info@innermanagement.nl. Bij niet tijdig afzeggen/wijzigen van een afspraak wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

 

Tarieven voor bedrijven zijn op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met mij op!

 

Vergoedingen

 

Basispakket 
De behandelingen van InnerManagement worden niet vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Dit zegt niets over de werkzaamheid van de behandeling, maar zegt iets over de specifieke keuzes die zorgverzekeraars maken.

Aanvullende verzekering 

Een groot aantal zorgverzekeraars hebben counseling in hun aanvullend pakket opgenomen. Hierbij wordt geen aanspraak gemaakt op je eigen risico.
Een overzicht van zorgverzekeraars die counseling vergoeden vind je 
hier. Controleer voor de zekerheid vooraf wat voor jouw polis de geldende vergoedingen zijn.

Coaching, begeleiding, (groeps-)trainingen etc. komen (meestal) niet voor vergoeding via de zorgverzekeraars in aanmerking. Informeer goed bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Contracten

InnerManagement heeft geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars. Hierdoor heeft InnerManagement de vrijheid om samen met jou te bepalen hoe de behandeling eruit ziet. De verzekeraar heeft bij ons geen inspraak in de vorm en duur van de behandeling en heeft geen inzage in je behandeldossier. Je hebt voor het maken van een afspraak met InnerManagement geen doorverwijzing nodig. Je kunt dus zonder tussenkomst van een verwijzer terecht. 

Vergoedingen via de werkgever/uitkeringsinstantie

Ook werkgevers hebben baat bij jouw behandeling. Het komt voor dat de werkgever of uitkeringsinstantie daarom wil bijdragen in de kosten, bijvoorbeeld in een re-integratietraject. Neem hierover contact op met je werkgever.

Belastingaftrek

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk de behandeling van InnerManagement als aftrekpost op te voeren bij de belastingen. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot aftrekposten voor particulieren als zelfstandig ondernemers kun je terecht bij de Belastingdienst.

 

Bovenstaand zijn mogelijkheden tot vergoeding. InnerManagement is niet verantwoordelijk voor de actualiteit en juistheid van deze informatie. Vergoeding van de kosten van de behandeling is altijd je eigen verantwoordelijkheid. InnerManagement adviseert je om vooraf goed te informeren naar de mogelijkheden.

 

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232