gratis onlineMiniTraining particulieren

 

Basistraining

Mentale VeerKRACHT in je werk

Leer moeiteloos meeveren met meer energie!

Mentale VeerKRACHT is het vermogen om letterlijk terug te veren na stress en tegenslag: groot of klein… De veranderde en steeds meer eisende werkomgeving  en samenleving doen in toenemende mate beroep op ons vermogen om mee te bewegen met  veranderingen vanuit onze eigen kracht. Mentale VeerKRACHT zorgt ervoor dat we flexibel om kunnen gaan met veranderingen en heeft een positieve invloed op onze gezondheid, productiviteit, balans tussen werk en privé en op onze omgang met anderen.

Mentale VeerKRACHT zit in iedereen en is een onmisbaar ingrediënt voor een gelukkig en energiek leven.  De één heeft wat meer mentale VeerKRACHT dan de ander. Met de juiste kennis, vaardigheden en mindset kan iedereen VeerKRACHT ontwikkelen en laten groeien. In de basistraining van 4 uur ga je aan de slag om te onderzoeken hoe je Mentale VeerKRACHT  kunt omwikkelen en met welke VeerKRACHT-factoren jij aan de slag kunt om VeerKRACHTIGer, emotioneel sterker en energieker in het (werkend) leven te staan.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a.:

  • Wat is Mentale VeerKRACHT 
  • Wat levert Mentale VeerKRACHT op
  • Welke VeerKRACHT-factoren zijn er
  • Inzichten en tips om Mentale VeerKRACHT te vergroten
  • Invullen Mentale VeerKRACHT-scan
  • Uitwerken persoonlijk actieplan

Investering bedrijven: U ontvangt een offerte op maat. InnerManagement levert altijd maatwerk, ook op de “standaard”-trainingen en workshops. InnerManagement gaat namelijk uit van de vraag van de organisatie en doet vervolgens wat nodig is om de gestelde doelen te halen. In overleg is de basistraining uit te breiden tot een verdiepend VeerKRACHT-traject met drie coachgesprekken per medewerker.

Datum en tijd: in overleg.

Locatie: in company of op een locatie in overleg.

Neem gerust contact op voor overleg

info@innermanagement.nl/06-34793232

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232