gratis onlineMiniTraining particulieren

 

MAATWERKTRAJECTEN in Company

Uw organisatie is anders dan andere organisaties. Uw vraagstuk is anders dan vraagstukken van andere organisaties. Dat maakt uw organisatie en vraag uniek.

Daarom is het de passie van InnerManagement om maatwerktrajecten te ontwikkelen die volledig afgestemd zijn op de specifieke situatie en vraag van uw organisatie.

Dat kan variëren van eenmalige workshops, basis- en verdiepende trainingen, individuele coaching, het begeleiden van teams tot het ontwikkelen van volledige maatwerktrajecten om de Mentale VeerKRACHT te verhogen van medewerkers binnen de organisatie.

InnerManagement start met een persoonlijk gesprek en intake om de organisatievraag boven water te krijgen. InnerManagement gaat met u in gesprek en leert u, uw organisatie en uw medewerkers kennen. Zo ontstaat wederzijds begrip en kunnen we samen aan de slag.

De intake kan uitgevoerd worden op 3 niveau's binnen de organisatie:

  • Binnen de gehele organisatie
  • Binnen een afdeling of team
  • Bij individuele medewerkers

Op basis hiervan wordt de beste oplossing aangeboden en een plan van aanpak gemaakt. Een op maat gesneden pakket van training en/of coaching waarbij de Mentale VeerKRACHT versterkt wordt van uw organisatie en medewerkers.

InnerManagement onderscheidt zich van andere coachbedrijven  op een aantal essentiële punten. Als klein, onafhankelijk coachbedrijf kan InnerManagement persoonlijk, snel, flexibel en met daadkracht meeveren en meebewegen met de organisatievraag en behoefte. 


De intake is efficiënt en doelgericht, waarna het maatwerkprogramma in
nauwe samenwerking met de organisatie wordt ontwikkeld. Door dit persoonlijke
 contact is de betrokkenheid van InnerManagement bij uw organisatie en medewerkers groot.

Neem contact op het InnerManagement voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek. InnerManagement wil graag met u van gedachten wisselen om uw organisatievraag en de rol die Mentale VeerkRACHT daarbij inneemt te bespreken. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten!

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232