gratis onlineMiniTraining particulieren

 

Workshop visionboard


Ontdek je inspiratie!

Wensen en dromen zijn voorgevoelens en een routekaart zonder afstand…

Je wilt iets anders, maar wat? Voel je dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging? En als dat zo is, hoe kun je die vormgeven? Hoe kun je invulling geven aan een nieuwe levensfase? Vraag jij jezelf ook weleens af; wat inspireert mij nu echt, wat zijn mijn dromen of wensen, wat is mijn passie of waar ligt mijn ambitie?

Dromen en wensen zijn verlangens. Waar droom jij van? Wat wil je graag meemaken? Sta je hier wel eens bij stil? Of liggen je dromen onder het stof en is het tijd ze opnieuw wakker te maken?

Zonder visie zal je je doelen niet halen. Je kunt met je hoofd wel bedenken wat je belangrijk vindt in je leven, maar als er geen visie is werkt dat niet of onvoldoende.

Je visie ontwikkelen en je dromen en wensen visueel maken dat werkt wel. Een visionboard is een prachtige manier je dromen waar te maken. Je onbewuste helpt mee. Je brein maakt namelijk geen onderscheid tussen iets wat fantasie is of realiteit. Je creëert een visueel beeld waar jij van droomt. Het haalt je diepste wens of passie naar boven. Je onbewuste helpt mee tijd te besteden aan de dingen die er toe doen. En elke dag meer plezier te ervaren en je gelukkig te voelen op weg naar je doelen. Het helpt je richting te geven en te houden. 

We gaan samen op zoek naar jouw drijfveer naar een nieuw idee of plan. En niet meer leven volgens de dagelijkse sleur  en op de automatische piloot. Je gaat aan de slag met het maken van je eigen visionboard, een collage van de visualisatie van jouw droom, gevoel of idee.

Aan het einde van deze workshop gaat de weg voor je open, je weet welke stappen je wilt nemen en wat de weg is naar je bestemming… Bijvoorbeeld: in je werk een nieuwe richting inslaan, je leven anders vormgeven, dromen van een leven zonder stress waarin er balans is tussen werk en privé, activiteiten doen waar je energie van krijgt en je ogen van gaan stralen. Dat kan echt! Aan het einde van de workshop kijken we samen naar elkaars visionboard en bespreken we in hoeverre het beeld dat je hebt vormgegeven aansluit bij je huidige situatie. En vervolgens wat je wilt en kunt doen om dat beeld in je huidige situatie meer en meer vorm te geven. Aan het einde van de workshop ligt er een actieplan met kleine aantrekkelijke acties die je komende tijd wilt doen, om meer en meer te werken en te leven vanuit jouw dromen en wensen. Doe je mee?

Programma:

Tip!
Neem een paar foto's of kopieën van jezelf, vrienden, familie etc. mee om aan je visionboard toe te voegen. En als je speciale tijdschriften hebt van je interesses of hobby’s neem ze dan mee, zodat je er eventueel afbeeldingen uit kunt halen. Er zijn heel veel tijdschriften, maar het zou zonde zijn als er toevallig net niet jouw hobby tijdschrift tussen zit.

Praktische informatie en aanmelden

Locatie:
De workshops worden georganiseerd bij MCR, Minderbroederssingel 44 te Roermond.

De locatie is in het centrum van Roermond, op loopafstand van het station (10 minuten). Er is parkeergelegenheden in de nabije omgeving: parkeergarage Q park Roercenter (300 meter loopafstand) of parkeren in de straat per uur € 1.30.

Tijdstip:
In de middag van 13.00-17.00 uur.

Kosten:
€67,50,- incl. btw. Inclusief lunch, materiaal (canvas, tijdschriften, lijm, kleurpotloden, stiften, stickers), coaching en een klein presentje.

Datum:
Data volgen nog.

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12 personen

Aanmelden:
Aanmelden kan via de 
Contactpagina.


Workshop op locatie
Woon je ver van Roermond en wil je een workshop in je woonplaats organiseren? Of wil je een aparte workshop voor een groep vriendinnen, een sportclub of op je werk? Dat kan, ik verzorg graag een workshop op maat en/of op locatie. 

info@innermanagement.nl/06-34793232

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232