gratis onlineMiniTraining particulieren

 

 

Mentale VeerKRACHT ligt er niet in dat we nooit vallen,

maar iedere keer als we vallen dat we WEER OPSTAAN

Flexibiliteit, welbevinden, bevlogenheid, Mentale VeerKRACHT en vitaliteit zijn kernbegrippen voor de medewerkers van nu. Organisaties doen in toenemende mate beroep op het verandervermogen van medewerkers, waarbij het vermogen om mee te veren telkens weer op de proef wordt gesteld.

Investeren in Mentale VeerKRACHT en vitaliteit loont. Medewerkers die mentaal gezond zijn, zijn in staat om terug te veren na tegenslagen of periodes van grote druk en gebruiken deze als aanleiding voor verdere ontwikkeling. Mentale VeerKRACHT zorgt ervoor dat medewerkers flexibel om kunnen gaan met veranderingen en heeft een positieve invloed op hun gezondheid, productiviteit, balans tussen werk en privé en de omgang met anderen. Hoe groter de Mentale VeerKRACHT van mensen en van organisaties, des te beter kunnen ze omgaan met tegenslag en stress in werk en privé. Volgens inzichten uit de psychologie is Mentale VeerKRACHT te beïnvloeden, namelijk te ontwikkelen en te verbeteren. Het gaat erom te accepteren, betekenis te geven, te verbinden met de sterke kanten en stappen te zetten. Hierdoor zijn medewerkers eerder geneigd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en nieuw gedrag aan te leren. Door het versterken van de Mentale VeerKRACHT wordt niet alleen uitval en burn-out voorkomen, minder werkdruk ervaren, maar ook worden de energie, het werkvermogen en de prestaties verhoogd.

InnerManagement richt zich op het vergroten van Mentale VeerKRACHT van individuele medewerkers, teams en leidinggevenden. InnerManagement gelooft in de eigen kracht van medewerkers, leidinggevenden en teams en richt zich op het versterken van die kracht. De focus ligt op de positieve psychologie, met een aanpak die gefundeerd is op zowel de nieuwste wetenschappelijke inzichten als op de praktijk. 

InnerManagement  heeft een sterke focus op midden- en kleinbedrijf en non-profitorganisaties. Met name in zorgsector, dienstverlening en onderwijs.

Contact

Inge Mevissen

T 06-34793232